Old Spice vas vodi na Tomorrowland, Sziget i Ultru

Vijesti

Natrag na Vijesti

Old Spice vas vodi na Tomorrowland, Sziget i Ultru

Foto: pr

Osim što se ljeti volimo odmarati, sunčati i kupati na moru, sljedeća najdraža aktivnost su nam odlasci na glazbene festivale kojih ni ovog ljeta neće nedostajati, a svi ih željno iščekuju cijele godine. Nezaobilazna stanica za sve obožavatelje vrhunske glazbe su tri najpopularnija festivala na svijetu – Tomorrowland u Belgiji, Sziget u Mađarskoj i Ultra festival u Hrvatskoj koji i ovog ljeta dovode najpoznatije svjetske izvođače. Swedish House Mafia, Boris Brejcha, David Guetta, Martin Garrix, Sam Smith, Stormzy i brojni drugi rasplesat će obožavatelje iz cijelog svijeta, ali ovaj put bez kapi znoja.

Tim povodom, Old Spice uranja u svijet glazbe kako bi svim ljubiteljima koncerata pružio samopouzdanje. Partnerstvo s Tomorrowlandom i Szigetom začinit će događaje živopisnom zonom, obećavajući nezaboravnu i impresivnu avanturu za sve posjetitelje. Brand također lansira posebno Tomorrowland izdanje. Svaki obožavatelj Tomorrowlanda, Szigeta i Ultra Festivala koji nije uspio kupiti ulaznicu ili tko je željan nevjerojatne glazbene avanture, ima priliku doživjeti najbolje od ovih glazbenih događaja uz Old Spice sudjelovanjem u izvlačenju ulaznica. Pridružite se Old Spiceu na ovom putovanju koje se događa jednom u životu - vrijeme je za zabavu kao da sutra ne postoji i mirišete svježije nego ikada!

Ruke samopouzdano u zraku na Tomorrowlandu, Szigetu i Ultri

Tomorrowland, Sziget i Ultra nude nezaboravna glazbena iskustva. Tomorrowland je izvor elektroničkog uzbuđenja koji privlači stotine tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta u čarobnu zemlju punu nezaboravnih nastupa najvećih zvijezda EDM scene. Usred bajkovitih dvoraca i začaranih šuma, festival pretvara stvarnost u fantaziju, gdje se glazba i magija isprepliću stvarajući nezemaljsko iskustvo. Sziget je vibrantan glazbeni festival u Europi koji osvaja ogromnu publiku, nudeći nastupe najvećih zvijezda i umjetnika iz različitih glazbenih žanrova i talenata u usponu. Osim glazbe, posjetitelje očekuje i bogata kulturna ponuda, tematske zone, umjetničke instalacije i brojne atrakcije. Ultra Europe Festival nadilazi puko okupljanje glazbenih entuzijasta – ono postaje eksplozija energije i strasti, a sve zahvaljujući posjetiteljima!

Kako bi u potpunosti uživali u tim uzbudljivim trenucima, posjetitelji festivala moraju biti sigurni u svoju svježinu - to je činjenica! 74 % muškaraca tvrdi da se manje zabavljaju na zabavi ako se osjećaju znojnima ili ih osjeća netko drugi u blizini[1].

Imajući to na umu, Old Spice se odlučio udružiti s glazbenim događanjima kako bi svim gostima pružio 48-satnu festivalsku svježinu, kako bi maksimalno uživali i samopouzdano držali ruke u zraku! Štoviše, posebne zone na Tomorrowlandu i Szigetu s jedinstvenim iskustvima i izuzetnim proizvodima čekat će sve posjetitelje.

Zabavite se kao da sutra ne postoji, mirišite svježije nego ikada uz Old Spice x Tomorrowland Special Edition

Za ovu specifičnu prigodu, Old Spice predstavlja liniju proizvoda Tomorrowland Special Edition – jedinstven moderan miris parfemske kvalitete koji osigurava 48 sati festivalske svježine. Bazirani na notama vodenaste dinje, sočne kruške i citrusa, novi proizvodi za osobnu njegu (deo stick, deo sprej i gel za tuširanje) savršeno se uklapaju u vruće ljetno party raspoloženje. Iskreno, to nije samo miris - to je manifestacija samopouzdanja i stila, nezaobilazna za nadolazeće ljeto! Nova linija dostupna je u trgovinama Konzum, DM, Bipa, Plodine, Spar i Tommy.

Sudjelujte u natjecanju i otiđite na Tomorrowland, Sziget i Ultru s Old Spiceom

Old Spice započinje natjecanje prepuno uzbuđenja, gdje svatko može ugrabiti nezaboravan plijen. Sudionici mogu doživjeti Tomorrowland, Sziget i Ultra Festival s ulaznicama od Old Spicea, pripremajući pozornicu za ultimativnu festivalsku avanturu – ne samo koncerte, nastupe DJ-a, već i nevjerojatna mjesta s različitim atrakcijama, uključujući Old Spice zonu.

Potrebno je samo posjetiti web stranicu https://www.nagradne.hr/nagradne-igre/tomorrowland-te-ceka/ i registrirati se! Ne propustite ovu priliku da nam se pridružite u ludoj pustolovini na ultimativnoj europskoj turneji neodoljivih festivala.

[1] Prema istraživanju P&G EU, provedenom na 450 muškaraca u dobi od 18 do 40 godina, u listopadu 2023.

Natrag

Komentari (0)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!